News Release for AMETEK Power Instruments
Editors: Copy and paste text for use at your discretion.De TR-100+ van Rochester Instrument Systems (RiS) (onderdeel van AMETEK Power Instruments) combineert fout- en storingsbewaking voor economische optimalisatie van energiesystemen. De rapportschermen omvatten (links) gevallen van uit-/in-/uitschakelen in één rapport, en (rechts) registratie van onderspanning in een storingsrapport. Download High Res Image

DIGITALE RECORDER COMBINEERT FOUT- EN STORINGSBEWAKING VOOR SNELLE,
ECONOMISCHE OPTIMALISATIE VAN ENERGIESYSTEMEN

Toepassingen omvatten transmissie/distributie-, petrochemische, halfgeleider-, pulp/papier- en andere procesindustrieën

Een nieuwe digitale storingsrecorder van AMETEK Power Instruments combineert de functies van meerdere instrumenten om de betrouwbaarheid van energiesystemen op economische wijze te optimaliseren.

De TR-100+ van Rochester Instrument Systems (RiS) is bedoeld voor zowel distributietoepassingen als eindgebruikers. Het toestel is aanzienlijk lager geprijsd dan combinaties van instrumenten en omvat fout- en storingsregistratie, bewaking van energiekwaliteit, foutopsporing en on-line bewaking van schakelinrichtingen.

Optimalisatie van energiesystemen met de TR-100+ betekent hogere betrouwbaarheid, sneller verhelpen van storingen en controle van de juiste werking van beschermingsapparatuur.

Het toestel biedt registratie met hoge snelheid en resolutie, plus flexibele triggering. Deze capaciteiten zorgen voor bijna real-time bewaking van beschermingsactiviteiten, schommelingen, energiekwaliteit, phasors, volgorde van gebeurtenissen, conditie van materieel en belastingprofielen. Het instrument roept gebeurtenissen automatisch op, voert expert-analyse uit en geeft snel antwoorden die tijd en geld besparen.

Met zijn grote niet-vluchtige geheugen kan de TR-100+ meer dan 1000 foutrapporten en meer dan 1000 storingsrapporten tegelijk opslaan, zodat zowel foutanalyse als registratie van storingen of schommelingen worden ondersteund. Het apparaat omvat ook steady-state registratie van RMS- en harmonisch spectrum-waarden op ieder kanaal en iedere frequentie. Het legt zowel gevallen van kortstondige transiënts als langduriger storingen vast en analyseert ze.

De toepassingen omvatten, naast energietransmissie en -distributie, gebruikers voor wie de gewaarborgde kwaliteit en betrouwbaarheid van energie een cruciale noodzaak is, zoals petrochemische, halfgeleider-, pulp/papier- en andere procesindustrieën.

Voor optimaal evenwicht tussen kosten en prestaties is de recorder schaalbaar van 8 tot 160 analoge ingangen en tweemaal zoveel digitale ingangen. Door de universele voeding kan het apparaat op bijna iedere plaats geïnstalleerd worden.

De recorder is gemonteerd in een standaard rek van 48,26 cm en ondersteunt 8 of 16 analoge kanalen in een 6U behuizing, of maximaal 32 analoge kanalen in een 6U behuizing. Elk apparaat wordt geleverd met bedrijfseigen Display Station-software die geavanceerde communicatie- en analysecapaciteit verschaft.

AMETEK Power Instruments, waarbij inbegrepen Rochester Instrument Systems, is een wereldwijd leverancier van instrumenten voor energieregistratie, -meting en -regeling. Het is een eenheid van AMETEK, Inc., een wereldwijd producent van elektronische instrumenten en elektrische motoren met een jaarlijkse omzet van meer dan 1,2 miljard dollar.

Contactpersoon:
John Sperr
AMETEK Power Instruments
255 North Union Street
Rochester, NY 14605 USA
Tel. +1-585-238-4932
Fax +1-215-323-9559
john.sperr@ametek.com
www.ametekpower.com

-------------------------------------------

Note to editor: If you publish this release, we would greatly appreciate
receiving a copy of the issue or a cutting of the story by email, fax or post.
Please send to:

email: plishman@icmGlobalNews.com

Post:
International Communications & Marketing
P. O. Box 185
Stone Ridge, NY 12484 USA

Fax +1.845.687.0566
Tel +1.845.687.8052