Persbericht over nieuw product voor Company

Redactie: U kunt te gebruiken tekst naar eigen oordeel kopiëren en plakken.


Zie de opmerking aan het einde van dit artikel.

A. B.

Foto-onderschriften

A. Nieuwe differentiële spanningsversterker, Model 101 van Measurement Specialties, biedt schone voeding en uitgangsversterking voor drie sensoren tegelijk. Hogeresolutieafbeelding downloaden.

B. Model 101 signaalconditioner van Measurement Specialties biedt een versterkt signaal voor dynamische trillings- en schoktesten. Hogeresolutieafbeelding downloaden.

SIGNAALCONDITIONER VOOR MEERDERE SENSOREN MET INSTELBARE VERSTERKING
VOOR SNELLE DRUK- EN TRILLINGSMETING
Nieuwe Model 101 spanningsversterker van Measurement Specialties
werkt met alle piëzo-resistieve sensoren met brugconfiguratie

Een signaalconditioner die schone sensorvoeding en uitgangsversterking voor dynamische precisiemeting van druk en trilling verschaft, is door Measurement Specialties op de markt gebracht. De nieuwe Model 101 DC differential spanningsversterker met drie kanalen heeft een DC tot 200 kHz bandbreedte voor snelle respons. De discrete kanalen zorgen voor schone sensorvoeding (0-12 Vdc) en uitgangsversterking (0-999 versterking) voor drie sensoren tegelijk.

De versterker is ideaal voor trillings- en schoktesten, procesbewaking en andere gebruikelijke testen die door instrumentele laboratoria worden uitgevoerd. Het apparaat is bedoeld om te werken met iedere piëzo-resistieve transducer met brugconfiguratie zoals accelerometers, trillings- en druksensoren, krachtsensoren en laadcellen. Toepassingen zijn onder andere crashtests voor automobielen, testen in windtunnels, structurele testen voor seismische weerstand en weegtoepassingen. Het apparaat ondersteunt ook prototypering en kalibratie van medische hulpmiddelen.

Ingangssignalen met een magnitude van ±10 Vdc kunnen worden genuld, en met een unieke digitaal-naar-analoog-routine kan een nul-uitgangssignaal worden afgeregeld tot binnen ±1 mVdc. De microprocessorgestuurde conditioner heeft 10 Vdc piek lineaire uitgang en 0,5% FS uitgangsnauwkeurigheid. Het apparaat ondersteunt meerdere sensoren, variabele versterkingsaanpassing, mogelijkheid tot shuntkalibratie en instelling op meerdere excitatieniveaus. Er is een grote keuze aan optionele frequentie roll-off filters verkrijgbaar.

Measurement Specialties, Inc. ontwerpt en produceert een grote verscheidenheid aan sensoren en transducers voor nauwkeurige metingen van fysische kenmerken, zoals druk, kracht, trilling, positie, vochtigheid en temperatuur.

Voor technische productinformatie kunt u contact opnemen met:
Jeff Chang
Tel: +1 (949) 716-0877
jeff.chang@meas-spec.com
www.meas-spec.com

Verkoopinformatie:
Europa

Bruno Cristofari
+33 631 457 249
bruno.cristofari@meas-spec.com
www.meas-spec.com

Azië
Sam Tan
Telefoon: +86(755)83874825
sam.tan@meas-spec.com
www.meas-spec.com

Voor informatie over redactie of publicatie kunt u contact opnemen met:
International Communications & Marketing – ICM Tel: +1.845.687.4082 Fax +1.845.687.0566
plishman@icmGlobalNews.com

Redactie: Wij verzoeken u ons via e-mail, fax of de bijgevoegde (franco) antwoordkaart te laten weten of u van plan bent dit artikel te publiceren. Als u het publiceert, verzoeken wij u het nummer of een knipsel via e-mail of post te sturen naar:
e-mail: info@icmGlobalNews.com
post: International Communications & Marketing – ICM
P. O. Box 185
Stone Ridge, NY 12484 USA