icmGlobalNews A Press Release from International Communications & Marketing - ICM

Persbericht voor AMETEK Rotron

Redactie: Wij waarderen uw feedback. Wij verzoeken u via dit formulier te bevestigen
of u van plan bent te publiceren..


Als u publiceert, verzoeken wij u ons een knipsel of exemplaar van het nummer te zenden.
Zie de adressen en opmerking aan het einde van het artikel.
Hartelijk dank!

Onderschriften en koppeling met hoge resolutie aan het einde van het artikel. Kopieer en plak de onderstaande tekst.
Klik op de afbeelding om een hogeresolutiebestand te downloaden. Tekst beschikbaar in andere talen bij www.icmglobalnews.com.

AMETEK ROTRON EXPOSEERT SEMI-COOL PRECISIEVENTILATOREN EN
SPECIALE KOELSYSTEMEN VOOR DE HALFGELEIDERINDUSTRIE

Uiterst betrouwbare, compacte ventilatoren bedoeld voor militaire/ruimtevaartmissies
 verzekeren betrouwbaarheid en consistente temperaturen voor halfgeleidertoepassingen

AMETEK Rotron (www.rotron.com) exposeert SemiCool speciale koeling-subsystemen voor uiterst betrouwbare koeling van productieprocessen voor halfgeleiders op Semicon Japan. De SemiCool-systemen, inclusief de Rotron MAXIAX vaneaxial ventilatoren die oorspronkelijk zijn ontworpen voor kritieke militaire en ruimtevaarttoepassingen, bieden nauwkeurige temperatuurregeling in een compacte verpakking.

Toepassingen:

  • Vervaardiging van halfgeleiders
  • OEM's van apparatuur voor de productie van halfgeleiders
  • Koeling van lampen
  • Thermisch geregelde circulatie van proceslucht
  • Afvoer van proceswarmte
  • Regeling van door elektronica gegenereerde warmte
  • Opdamping
  • Etsproces
  • Vervaardiging van wafers

Complete SemiCool-systemen omvatten uiterst betrouwbare ventilatoren, geoptimaliseerde warmtewisselaars en aangepast leidingwerk. De klanten kunnen de MAXIAX-ventilatoren ook in hun eigen koeling-subsystemen integreren.

Geoptimaliseerde ventilatoren met een diameter van 152,4 mm (6 inch) tot 203,2 mm (8 inch) zorgen voor luchtstroom van 425 l/s (900 CFM) bij 254 mm WG (10 IWG), met een efficiëntie van bijna 60%. Dit is een aanzienlijk verschil met de standaard 0,9 m (3 ft) hoge industriële aanjagers die gewoonlijk worden gebruikt in productiefaciliteiten voor halfgeleiders. De ventilatoren zijn bedoeld om te werken met 400 Hz industriële spanningsomvormers en verschaffen snelle reactie, traploze snelheidsregeling en minimale ruimtevereisten – alles bedoeld om consistente bedrijfstemperaturen van het systeem te ondersteunen.

SemiCool-systemen kunnen voldoen aan de koelingsbehoeften van alle warmte-intensieve processtappen bij de productie van halfgeleiders. De systemen voldoen aan de vereisten wat betreft traceerbaarheid en configuratiebeheersing van de halfgeleiderindustrie. Ze kunnen door TUV worden gecertificeerd en worden vervaardigd in een productieomgeving die voldoet aan AS9100, ISO9001.

AMETEK Rotron is een divisie van AMETEK, Inc., een vooraanstaand wereldwijd producent van elektronische instrumenten en elektromechanische apparaten met een jaaromzet van 4,0 miljard USD.  

Onderschrift bij foto:
Klik op de afbeelding om een hogeresolutiebestand te downloaden.
A. Compacte MAXIAX vaneaxial ventilatoren, oorspronkelijk bedoeld voor kritieke militaire toepassingen, zorgen voor uiterst betrouwbare koeling van productieprocessen voor halfgeleiders.

Opmerking voor de redactie: Bevestig a.u.b. of u van plan bent dit artikel te publiceren via het feedbackformulier hierbove of via e-mail.  Als u het publiceert, stuur ons dan a.u.b. een knipsel of nummer: via e-mail aan plishman@icmglobalnews.com of papieren exemplaren via de post aan: International Communications & Marketing, PO Box 185, Stone Ridge, NY 12484 VS.  Hartelijk dank!

Contactpersoon productverkoop:
BMF System Parts B.V.
Marcel Visscher
Spaarpot 149
KW Geldrop, 5667
The Netherlands
Phone: +31-40-8512-70
Fax: +31-40-8512-71
Email: marcel.visscher@bmf-systemparts.com